Társasjáték gyártás

Új szolgáltatás a Monobittől!

Társasjáték gyártás kiegészítőkkel együtt, játékra készen!

Az egyszerű, kisebb méretű karton dobozos memóriakártyáktól, a komplexebb játéktáblát, játékszabályt és többféle kártyát tartalmazó játékokig, mindent elkészítünk.

Társasjátékainkat digitális technikával gyártjuk, így egészen alacsony darabszámú – akár néhány tíz darabos – rendeléseket is ki tudunk elégíteni.

Dobozok és játéktáblák

A társasjáték dobozokat és a játéktáblákat igény szerint készíthetjük kasírozott táblalemezből vagy erősebb kartonból is, míg a játékkártyák esetében is számos megoldás közül választhatnak ügyfeleink aszerint, hogy mennyire kell tartósnak lennie az adott kiegészítőnek.

Védelem és dekor egyben

A társasjáték dobozokat és a kiegészítőket egyaránt tetszés szerinti fóliával vonjuk be, mely az esztétikus megjelenés mellett védelmet is biztosít a nedvesség, a szennyeződések és a sérülések ellen. Az összhatás speciális felületkezelési eljárásokkal (pl. UV formalakk, hibrid effektlakk, prégelés…stb.) tehetjük még látványosabbá.

Méret és variációk egyedi igények szerint

A társasjáték dobozok méretét jellemzően a játéktábla mérete határozza meg, formájukat tekintve pedig a klasszikus kasírozott alj-tető megoldástól kezdve rengeteg variáció áll rendelkezésre, a megfelelő forma és megoldás kiválasztásához már a tervezés szakaszában kérje bátran szakértő kollégáink segítségét!

A társasjáték gyártás menete