Doboz gyártás

Termékcsomagolás, ajándékdoboz, kínáló esetleg POS display?

Eltérő a megszokottól vagy abszolút egyedi? Nálunk nem akadály!

Ön egy ötlettel érkezik, mi pedig konkrét javaslatokkal, szaktanácsokkal, egyénre szabott megvalósítási ajánlattal látjuk el.

Bízza ránk a tervezést is!

Saját – gyártásban is jártas – tervező csapatunknak hála házon belül tartjuk a tervezés-gyártás teljes folyamatát, ezáltal nem csak az esetleges kivitelezési nehézségektől (pontatlan terv, nem megfelelő alapanyag választás…stb.) kíméljük meg ügyfeleinket, hanem a gyártási időt is lényegesen tudjuk rövidíteni. 

Mi gondolunk arra is, amire Ön nem!

Tervezés során ügyelünk a felhasználási terület sajátosságaira – például ez alapján javaslunk alapanyagot vagy felületkezelést is – a tervezett mennyiségre, az egyszerű használhatóságra vagy a könnyű utángyárthatóságra, hogy végeredményben kiváló minőségű, egyben megfizethető terméket tudjunk prezentálni.

Ami az alapanyagot illeti

Többszáz-féle különböző alapanyag és felületkezelési megoldás közül választhat felhasználástól, mérettől, mennyiségtől és összetettségtől függően.
Legyen szó nedvesség, szennyeződés vagy sérülés elleni védelemről, prémium megjelenésről vagy extra tartósságról, szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a legjobb megoldást.

Nálunk a legkisebb is nagy figyelmet érdemel!

Az általunk készített termékeket kasírozva, stancolva, igény szerint lapra vagy készre szerelve juttatjuk el a célba.
Professzionális digitális és ofszet gépparkunknak és szakértő nyomdász kollégáinknak köszönhetően több ezres darabszám gyártását épp úgy tudjuk vállalni, mint a néhány tíz darabos megrendeléseket.