Logisztika

Nyomdai megoldások az asztalához szállítva!

Bejáratott logisztikai partnereinknek köszönhetően ügyfeleink telephelyükre, irodájukba, sőt, akár asztalukhoz kapják a rendelt nyomdai anyagokat, legyen szó egy 50db-os névjegy rendelésről vagy akár több tízezer szórólapról.

Szállítás a gyártástól számított lehető legrövidebb időn belül!

Mit ér a gyors munka, ha nem ér időben a megrendelőhöz? Épp ezért nem csak gyártási folyamatainkat optimalizáljuk rendszeresen, hogy a lehető leggyorsabban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket, hanem ügyelünk arra is, hogy a legyártott nyomdai anyagok a gyártást követően mielőbb, eljussanak a megrendelőhöz. Kapcsolattartó kollégáink pedig már a megrendeléskor tájékoztatják ügyfeleinket a várható gyártási-kiszállítási időről.

Kiemelt figyelem gyártástól az átadásig

Biztosan Önnel is megesett már, hogy rendelt valamit, ami aztán sérülten vagy hiányosan érkezett meg, ezzel nem kis bosszúságot és plusz költséget okozva, a csalódottságról nem is beszélve.
Azért, hogy az általunk gyártott anyagok semmilyen formában se okozzanak csalódást, nem csak a gyártásnál fektetünk nagy hangsúlyt a minőségbiztosításra, hanem a csomagolás és a szállítás során is.
Termékeinket minden esetben védőcsomagolással látjuk el, hogy sérülésmentesen, kifogástalan állapotban érjenek célba.