Rólunk

Alapvető, hogy kedvesek vagyunk.

Szuper dolgokat készíthetünk nap mint nap a világ legjobb ügyfeleinek, amiért nem tudunk elég hálásak lenni, ezért cserébe igyekszünk maximálisan odafigyelni rájuk.

Alapvető, hogy segítünk.

Minden projektünk egyfajta közös alkotás. A megrendelő hozza az ötleteit, grafikai anyagait, mi pedig segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást, legyen szó klasszikus print anyagokról vagy teljesen egyedi elképzelésről.

Alapvető, hogy a legjobbat hozzuk ki a kapott anyagokból.

A minőség nálunk egyszerre üzletpolitika és belső késztetés. Rajongunk a szakmánkért, ezért minden munkánkból igyekszünk a legtöbbet kihozni. A minőség mércéje nálunk az, hogy, mi elégedettek lennénk-e vele, ha magunknak gyártanánk.

Alapvető, hogy gyorsan dolgozunk.

Tegnapra azért nem tudjuk ígérni, hogy meglesz, de hatékony és rugalmas munkaszervezésünknek köszönhetően nagy példányszám esetén is rövid határidővel dolgozunk, és már a megrendeléskor pontos tájékoztatást adunk a várható szállítási időről.

Alapvető, hogy időben kiszállítjuk.

Mit ér a gyors munka, ha nem ér időben a megrendelőhöz? Nem csak a gyors kivitelezésre figyelünk, hanem arra is, hogy a legyártott nyomdai anyagok a gyártást követően mielőbb eljussanak a megrendelőhöz. Ebben megbízható logisztikai partnereink segítenek bennünket, akiknek köszönhetően az elkészült anyagokat egyenesen ügyfeleink küszöbéig szállítjuk.

Alapvető, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.

Profi nyomdaként nagy márkákat, grafikus és fotós szakembereket szolgálunk ki mindennap, akiknek kiemelten fontos a minőség. Az ő elégedettségük a garancia munkánk megbízhatóságára.

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a legfrissebb technológiával állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

Azonban tudjuk, hogy hiába a profi technika, egy jó gépből is csak szakértő kezek hozhatják ki a maximumot, épp ezért különösen büszkék vagyunk kollégáink évtizedes szaktudására, innovatív, megoldás fókuszú szemléletére, sosem lankadó szakmai kíváncsiságára, melynek hála mindennap prémium minőséget biztosíthatunk ügyfeleink számára.