CTP

CTP lemez „házhoz” – a jövőbe vezető irány: A minőségi fejlesztés jegyében Magyarországon az elsők között vállaltuk fel a CTP lemezek készítését. Lehetetlent nem ismerve, megállás nélkül pörgünk a nap 24 órájában, számos hazai nyomda megbízható alvállalkozójaként.

A CTP technológia alkalmazásával, szabad-szemmel is láthatóan javul a nyomatok minősége, és sokat erősödik a gyártási biztonság! Akár 30%-kal gazdaságosabb a festékfelhasználás, és végre a kitöltési arány valóban 1%-tól 100%-ig terjed – azaz minden pont tökéletesen látszik (nem hullik ki a csúcsfénynél és nem csukódik be 95%-nál)!
A monobitnél két percenként elkészül egy nyomólemez!

Aki nálunk készítteti CTP lemezeit, a kapott minőség mellett nemcsak festéket és pénzt takarít meg, de időt is nyer, mert megkíméljük a fölösleges ügyintézéstől, raktározástól és utazgatástól. Elég, ha feltölti az anyagot FTP tárhelyünkre, mi elkészítjük a nyomólemezt, és saját futárszolgálatunkkal a lehető legrövidebb idő alatt a megadott címre szállítjuk. Így a kiváló minőség gördülékeny gyorsasággal is párosul!

A Monobit-repro CTP technológiával, tökéletes minőségben, napi 1500 db kapacitással készít ofszet nyomólemezeket.

ajánlatot kérek!

Próbáljon ki minket!