Géppark

Heidelberg Speedmaster SM 52-4 és SX 74-4+L ofszet nyomdagépek

SM 52-4 és SX 74-4+L ofszet nyomdagépek tökéletes megoldást kínálnak ügyfeleink szerteágazó nyomdai igényeire!
Bővebben

Mimaki JV300-160

A minőség, vagy a gyors termelékenység a fontos? A MIMAKI JV-300-as nyomtatóval ez ma már nem eldöntendő kérdés!
Bővebben

Epson SureColor S50610

Az SC-S50610 nyomtatóval minden elkészíthető, a poszterektől kezdve a reklámfeliratokon át egészen a gépjármű dekorációs fóliákig. Megbízhatóan és költséghatékonyan nyomtat vinilre, vászonra, fotópapírra és egy sor elterjedt banner anyagra 162,6 cm (64") szélességig. A nyomatok 3 év kültéri tartóssággal rendekeznek laminálás nélkül.
Bővebben

RICOH Pro C9200

Az ofszet és a digitális nyomtatás közti űrt kitöltve lehetővé teszik minőségi digitális nyomatok gyorsabb és megfizethetőbb gyártását.
Bővebben

Océ Varioprint Gemini 6250

Az Océ VarioPrint fekete-fehér duplex nyomógép, melyet egyedülálló gyorsaság és tökéletes minőség jellemez. Ofszeten nyomott ívek megszemélyesítésére, kispéldányszámú könyvek, újságok, jelentések költséghatékony gyártására használjuk.
Bővebben

Xerox Versant 2100

Xerox Versant 2100 nyomdagépek éles, gazdag, digitális feldolgozású képminőséget biztosítanak. Átlátszó festéket használó festékállomásunk hatásosabbá teszi a dokumentumokat – névleges sebességen működve. Az Automated Color Quality Suite eszközünk segítségével több kiváló minőségű munkát végezhet el, és csökkentheti költségeit.
Bővebben